Garancia, csere

Cseregarancia
A sértetlen és viseletlen terméket az eredeti állapotban és csomagolásában az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheted cserére. A Légy Fitt Kft. joggal visszautasíthatja kérést a viselési nyomokat tartalmazó, megrongálódott termékkel kapcsolatban, melyen nem észlelhető gyártási hiba.
Csere menete:
1, Küldd vissza a sértetlen terméket eredeti állapotában (címkével…) a következő címre:
Légy Fitt Mozgáscentrum, 1064 Budapest, Rózsa u. 97/b fszt.
vagy a Budapest, Récsei Centerben található Foxpost automatába.

A cseretermék kézbesítése ingyenes abban az esetben, ha minőségi kifogásod volt a termékkel kapcsolatban és jogos a reklamációd. Egyéb esetben a cseretermék szállítási költsége a vevőt terheli.
Pénzügyi rendezés cseretermék esetén:
Amint a visszaküldött terméket eredeti állapotában megkaptuk, küldünk egy kuponkódot, amit a visszaküldött termék értékével megegyező összegben tudsz felhasználni a webshop-ban. Nincs más dolgod csak megrendelni a terméket, amit cserébe szeretnél és fizetésnél érvényesíten a kuponkódot. 

Elállási jog
A megrendelő a termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat a vásárlástól. Amennyiben a termék megfelelő állapotban visszakerül az értékesítőhöz, értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.
Ellállási jog érvényesítéséhéz a terméket küldd vissza hozzánk a következő címre:
Légy Fitt Mozgáscentrum, 1064 Budapest, Rózsa u. 97/b fszt.
vagy a Budapest, Récsei Centerben található Foxpost automatába.

Minőségi garancia:
A garanciális ügyintézés részleteire a PTK, 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003(IX.22.) kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
Garancia érvényesítésének feltételei:
- termék sértetlensége, viseletlensége
- eredeti csomagolás (címke…)
A garanciális igény nem érvényesíthető, a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra.. A Légy Fitt Kft. joggal visszautasíthatja a cserét vagy a garanciális visszatérítést a viselési nyomokat tartalmazó termékkel kapcsolatban, melyen nem észlelhető gyártási hiba.
Garanciális, gyártási hiba esetén a termék visszaszolgáltatása és a reklamáció jogosságának megállapítása után a vásárló csere termékre vagy a termékért fizetett vételár visszafizetésére jogosult. Pénzvisszafizetés esetén a termék kézhezvételétől számított legkésőbb 30 napon belül köteles az értékesítő a vételárat megtéríteni a vásárlónak.
A garancia érvényesítésének menete megegyezik a cseregarancia menetével, kivéve: csere termék kérése esetén az új termék szállítási költségét a Légy Fitt Kft. állja.
Garanciális jog érvényesítéséhéz küldj egy e-mail-t az info@legyfitt.hu címre a probléma leírásával, esetleg fotóval, jelezd, hogy csere terméket vagy visszatérítést szeretnél. Küldd vissza a terméket hozzánk a következő címre: Légy Fitt Mozgáscentrum, 1064 Budapest, Rózsa u. 97/b fszt.