Kik vagyunk

"A 2skin ruháival egy lengyelországi táncos rendezvényen találkoztam először és mint 'shopaholic', rögtön be is szereztem néhány darabot. A táncórákon, az edzéseimen és hétköznapokon is sokat hordok leggings-et, így sok féle típussal találkoztam már. A 2skin nadrágjai, amellett, hogy vidám mintáival a kedvenceim, végtelenül kényelmesek, kialakításuknak köszönhetően nem szorít meg deréktájon, lapos varrásai nem zavarnak mozgás közben, anyaguk pedig kíválóan beszívja a nedvességet.
Nálam ár-érték arányban nyertek! A szellemes, motívációs szövegekkel feliratozott pólóikat pedig egyenes imádom!
Remélem, sokan 2skin-rajongók lesztek, velem együtt!"

Fehér Krisztina - fitness-oktató, tánctanár,
a Légy Fitt Mozgáscentrum és Salsa Cubanismo Tánciskola alapítója, vezetője,
a 2skin márka kizárólagos magyarországi forgalmazója

A 2skin ruháit mozgásra tervezték, legyen az edzőtermi edzés, jóga, futás, tánc vagy akár kirándulás. A 2skin márka Észak-európa után hódító útjára indul a magyarországi piacon is. A lengyel gyártó a gyártási folyamat során a legmodernebb technológiát, kíváló minőségű anyagokat és eredeti grafikákat alkalmaz.
A hihetetlenül trendi, kényelmes és praktikus darabok nem csak az edzőtermi, de a hétköznapi ruhatárad kedvencei is lesznek!
Válogass össze szuper szetteket kínálatunkból, és élvezd a felhőtlen mozgás örömét megfizethető áron!

 

"Egy lengyel testvérpár hozta létre a 2skin női sportruházatmárkát 2005-ben. Túlélte a felbukkanó verseny későbbi hullámait, és a színes ruhákat azóta is Lengyelországban varrják, Łódźi kötött anyagból készülnek. Ez a biztosíték a kiváló minőségre. A 2skin színes sportruhái soha nem lettek volna, ha nem lett volna Raszyk Marta és Karolina Maciej nagyapja. A márka alapítói és tulajdonosai nővérek, és könyvelő nagyapjuktól kaptak induló tőkét vállalkozásuk alapításához. Noha megjelenésükben és jellemükben nagyon különböznek, Marta Raszyk és Karolina Macieja (jobbra), a cég és a 2skin márka tulajdonosai, nővérek, és évek óta jól működnek együtt"
FORBES magazin, Poland 2019

Mint Martatól személyesen megtudtam: Karolina a kreatív tervező, a "művész", míg Marta a marketing-, pénzügy-felelős. Így nem csoda, hogy a testvérpár sikeresen működteti vállalkozását, hisz kíválóan kiegészítik egymást, olyannyira, hogy a Forbes magazin is felfigyelt rájuk.

A fotón a 2skin lengyel és magyar 'nagyasszonya'.
Katowice 2019


Miben mások a 2skin leggings-ek, mint olcsóbb versenytársai?
MERT az előnyeinket emelik ki, így minden alkaton jól áll (a minták is!)
MERT hosszú távra tervezhetsz vele, nem fog kikopni, kiszakadni, kinyúlni néhány használat után, bírja a kiképzést
MERT nem átlátszó és nem szorít meg derékban
MERT 1000 közül is felismered formabontó, egyedi stílusát
MERT minden modellből csupán 3-5 darab érkezik Magyarországra méretenként, így garantált, hogy nem jön szembe veled a konditeremben, vagy az utcán...
1, AZ ANYAG
Az első, és talán legfontosabb. Hányszor bontottunk már ki csalódottan online rendelt csomagot, tudomásul véve, hogy "élőben" egyáltalán nem úgy néz ki a várva várt ruhadarab, mint a fotón, és felvéve mindenhogy áll, csak jól nem...? :-( A 2skin esetében ez nem fog előfordulni.

A kényelem, a tartósság, az átláthatatlanság, a 'mintha rám öntötték volna' érzés a jó minőségű anyagnak köszönhető. A minőségnek pedig meg van az ára. Egy 2skin leggings-et nem néhány alkalomra veszel, sokkal hosszabb ideig lesz hű társad, mint olcsóbb, gyengébb minőségű társai, amiket igen hamar pótolni kell. A matek a végén ugyanaz lesz.
A 2skin nadrágok minőségi, légáteresztő, nedvességszívó anyagból készülnek, ami sportolásnál igen fontos szempont.
Ha pedig a hétköznapokban hordasz leggingset, fontos a hozzád passzoló, igényes minta, a kényelem és az optimális anyagvastagság, vagyis ne legyen túlságosan vastag, ugyanakkor ne is látszódjon át az alsóneműd.


• felveszi az alakod, "mintha rád öntötték volna" érzés, kellemes tapintású, ezáltal nagyon kényelmes
•  nem látszik rajta az IZZADTSÁG és nem is érzed "vizesnek" magad
•  légáteresztő, de elég vastag ahhoz, hogy NE LÁTSZÓDJON át pl. guggolás közben
•  NEM FAKUL a színe számos mosás után sem
•  NEM NYÚLIK KI, NEM KOPIK ki pl. sok térdelő gyakorlatnál sem
•  utóbbiak miatt sokáig hű társad lesz az edzéseiden, pár hónap múlva NEM KELL ÚJAT VENNED.

Kivéve, ha annyira beleszerettél, hogy egy másik változatban is be kell szerezned.


2, A MÉRETEZÉS
A méret nélküli nadrágok elvileg mindenkire jók, gyakorlatilag ki tudja....? Létezik olyan nadrág, ami az XS-től az L-ig mindenkire passzol...? Hmmm, nem valószínű. Ha egy anyag ennyire nyúlékony, akkor az biztos, hogy nem lehet tartós, hiába olcsó. Ezért mi XS-től L (XL)-ig gyártjuk a leggings-eket, hogy mindenki megtalálja a testhezállót.
Visszajelzéseitek alapján méreteink megfelelnek az átlagos sportruházat méretezésének. Magasság és testsúly alapján nehezen tudunk méret-tanácsot adni, mivel azonos súlycsoportban számos alkat létezik, illetve egyéni ízlés kérdése, hogy ki mennyire szereti, ha "összetartja" a nadrág.
Nemrég megalkottunk egy igen részletes mérettáblázatot, így reméljük, még könnyebb lesz a választás. Ráadásul méret cserénk teljesen ingyenes, illetve márkaboltunkban személyesen is fel tudod próbálni a kiválasztott darabot!

3, A DERÉK-KIALAKÍTÁS
Leggings-kínálatunkban találsz rejtett gumis és gumírozás nélküli (Seamless, Ombre, Pushup) fazont is. Közös bennük, hogy egyik sem szorítja meg a "hurkákat", nem vág be a hasadba, ezzel diszkomfortézetet okozva, de nem is csúszik le, hogy állandóan húzogatni kelljen, vagy aggódni, hogy kilátszik az alsóneműd. Egyszerűen tökéletesen passzolnak! Ráadásul minden alkaton előnyösen mutatnak!4, A VARRÁS
A nagy világmárkák által is használt strapabíró, de lapos varrásnak köszönhetően a 2skin nadrágok sehol sem irritálják a bőrt, vagy akadályoznak bármilyen mozgásban. Tényleg olyan érzés, mintha semmit sem viselnél.

5, EGYEDISÉG
Minden modellünkből csupán 3-5 db érkezik Magyarországra méretenként, így biztos lehetsz benne, hogy nem jön szembe veled az edzőteremben vagy az utcán.
Viszont van egy rossz hírünk is: ebből kifolyólag limitált ideig, a készlet erejéig kapható 1-1 termék. Csapj le a kiszemeltedre, nehogy elhappolják előled!
'Most vagy soha!' kategóriánkba összeszedtük minden, már kifutó darabunkat, amiből már nem lesz utánpótlás.

Ha még mindig vannak kételyeid, olvasd el elégedett vásárlóink értékeléseit főoldalunkon vagy fb-oldalunkon!
A 2skin márka egy lengyel lány-testvérpár által kreált és mai napig általuk működtetett családi brand.
Kis mennyiségben, saját terveik alapján dobják ki az újabb és újabb kollekcióikat, amelyekben a magas minőség, a legújabb trendek és a funkcionalitás állandó tényező.
Magyar képviselőjükként budapesti raktárunkból küldjük nektek a shop-ból rendelhető darabokat, amelyekre természetesen minőségi garanciát vállalunk!
A 2skin termékei európai alapanyagból, európai, humánus munkakörülmények között, nem tömegtermelésben készülnek!