Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)
2skinfitness.hu
hatályos: 2018-01-28-tól
Tartalomjegyzék
Általános szerződési feltételek
Preambulum
Impresszum, fogalmak, jogszabályok
A szerződés nyelve, formája
Az ÁSZF hatálya
Árak
Panaszügyintézés és jogérvényesítési lehetőségek
Szerzői jogok
Részleges érvénytelenség, magatartási kódex
A termékek lényeges tulajdonságaira vonatkozó tájékoztatás
Az adatbeviteli hibák javítása
Eljárás hibás ár esetén
A honlap használata
Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte
Fizetési módok
Szállítási módok
Teljesítési határidő
Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Preambulum
Üdvözöljük honlapunkon! Köszönjük, hogy vásárlása során bennünket tisztel meg bizalmával!
Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!
Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban kérdése merült fel, úgy kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!
Impresszum: a Szolgáltató (Eladó, Vállalkozás) adatai
Név: LÉGY FITT KFT.
Székhely: 1064 Budapest, Rózsa u. 97/b fszt.
Levelezési cím: 1064 Budapest, Rózsa u. 97/b fszt.
Cégjegyzékszám: 01-09-929151
Adószám: 14989643-2-42
Képviselő: Fehér Krisztina
Telefonszám: 06204888026
E-mail: info@2skinfitness.hu
Honlap: 2skinfitness.hu
Bankszámlaszám: 10102244-05390000-01005005
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-137946/2018
Fogalmak
Felek: Eladó és Vevő együttesen
Fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy
Fogyasztói szerződés: olyan szerződés, melynek egyik alanya fogyasztónak minősül
Honlap: 2skinfitness.hu weboldal, amely távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköznek minősül
Szerződés: Eladó és Vevő között a Honlap és elektronikus levelezés igénybevételével létrejövő adásvételi szerződés
Távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz: olyan eszköz, amely alkalmas a felek távollétében – szerződés megkötése érdekében – szerződési nyilatkozat megtételére. Ilyen eszköz különösen a címzett vagy a címzés nélküli nyomtatvány, a szabványlevél, a sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, a katalógus, a telefon, a telefax és az internetes hozzáférést biztosító eszköz
Távollévők között kötött szerződés: olyan fogyasztói szerződés, amelyet a szerződés szerinti termék vagy szolgáltatás nyújtására szervezett távértékesítési rendszer keretében a felek egyidejű fizikai jelenléte nélkül úgy kötnek meg, hogy a szerződés megkötése érdekében a szerződő felek kizárólag távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszközt alkalmaznak
Termék: a Honlap kínálatában szereplő, a Honlapon forgalomba hozott és értékesítésre szánt minden birtokba vehető forgalomképes ingó dolog, mely a Szerződés tárgyát képezi
Vállalkozás: a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy
Vevő/Ön: a Honlapon keresztül vételi ajánlatot tevő szerződést kötő személy
Jótállás: A fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződések esetén (a továbbiakban: fogyasztói szerződés) a Polgári Törvénykönyv szerinti,
a) a szerződés teljesítéséért vállalt jótállás, amelyet a vállalkozás a szerződés megfelelő teljesítéséért a jogszabályi kötelezettségén túlmenően vagy annak hiányában önként vállal, valamint
b) a jogszabályon alapuló kötelező jótállás
Vonatkozó jogszabályok
A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:
1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;
2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;
2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;
45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;
19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

A szerződés nyelve, a szerződés formája
A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nyelve a magyar nyelv.
A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződéseknek, azokat az Eladó nem iktatja.

Az ÁSZF hatálya, elfogadása, megváltoztatása
A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF), valamint a honlapon található további tájékoztatások határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.
Ön a megrendelése véglegesítése előtt köteles megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit. A webáruházunkon keresztül történő vásárlással Ön elfogadja a jelen ÁSZF rendelkezéseit, és az ÁSZF maradéktalanul az Ön és az Eladó között létrejövő szerződés részét képezi.
A jelen ÁSZF rendelkezéseit az Eladó a vonatkozó jogszabályok keretei között jogosult megváltoztatni. Kérjük, hogy az ÁSZF rendelkezéseit minden vásárlás előtt szíveskedjen elolvasni! Az ÁSZF esetleges módosítása a honlapon történő megjelenéstől érvényes. Az esetleges változtatások a már addig létrejött szerződéseket (visszaigazolt megrendeléseket) nem érintik.

Árak
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Az áraink bruttó árak, forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t. A megjelenített bruttó árak 27%-os ÁFA tartalommal rendelkeznek.

Panaszügyintézés és jogérvényesítési lehetőségek
A fogyasztó a termékkel vagy az Eladó tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait az alábbi elérhetőségeken terjesztheti elő:
Telefon: 06204888026
Internet cím: https://2skinfitness.hu
E-mail: info@2skinfitness.hu
Az Eladónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Ha a fogyasztó a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz kivizsgálása nem lehetséges, akkor az Eladó a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, és annak egy másolati példányát a fogyasztónak átadja vagy megküldi email-ben. Az Eladó jegyzőkönyvet vesz fel a fogyasztó bejelentett igényéről és átvételi elismervénnyel igazoltan veszi át a terméket garanciális probléma esetén.
Amennyiben az Eladó és a fogyasztó között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita a tárgyalások során nem rendeződik, az alábbi jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva a fogyasztó számára:
Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. Amennyiben a fogyasztó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található: http://jarasinfo.gov.hu/
Bírósági eljárás. Ügyfél jogosult a fogyasztói jogvitából származó követelésének bíróság előtti érvényesítésére polgári eljárás keretében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, valamint a Polgári Perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény rendelkezései szerint.
Tájékoztatjuk, hogy Ön velünk szemben fogyasztói panasszal élhet. Amennyiben az Ön fogyasztói panaszát elutasítjuk, úgy Ön jogosult az Ön lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez is fordulni: a békéltető testület eljárása megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. Az eljárásra - a fogyasztó erre irányuló kérelme alapján - az illetékes testület helyett a fogyasztó kérelmében megjelölt békéltető testület illetékes.

A vállalkozást a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli.
A Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu
A területileg illetékes Békéltető Testületekről bővebb információ itt érhető el: http://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

Szerzői jogok
A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépes programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet.

Részleges érvénytelenség, magatartási kódex
Ha az ÁSZF valamely pontja jogilag hiányos vagy hatálytalan, attól még a szerződés további pontjai érvényben maradnak és a hatálytalan vagy hibás rész helyett az alkalmazandó rendelkezései érvényesek.
Az Eladónak nincs a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódexe.

A termékek lényeges tulajdonságaira vonatkozó tájékoztatás
A honlapon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást. A termékoldalon található adatok tájékoztató jellegűek! A képek esetenként illusztrációk, a színek nem mindig felelnek meg a valóságnak!

Az adatbeviteli hibák javítása - Felelősség a megadott adatok valóságáért
Önnek a megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetősége van az Ön által bevitt adatok módosítására (a böngészőben a vissza gombra kattintva az előző oldal nyílik meg, így akkor is javíthatóak a bevitt adatok, ha Ön már a következő oldalra lépett). Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön felelőssége, hogy az Ön által megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen az Ön által megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Ön a megrendelésével tudomásul veszi, hogy az Eladó jogosult az Ön hibás adatbeviteléből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárát és költségét Önre hárítani. Az Eladó a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.

Eljárás hibás ár esetén
Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt - hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi megrendelés esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

A honlap használata
A Termék kiválasztása
A honlapon szereplő termékkategóriákra kattintva választhatja ki az egyes termékeket. Az egyes termékekre kattintva találja a termék fotóját, árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie. A termékeket illusztrált fényképpel jelöltük. A fényképeken látható kiegészítők, dekorációs elemek nem részei a terméknek, kivéve, ha az a termékleírásban külön kiemelésre kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!
Kosárba helyezés
A Termék kiválasztása után Ön a "Kosárba" gombra kattintva helyezhet - tetszőleges számú - terméket a kosárba anélkül, hogy ezzel Önnek vásárlási- vagy fizetési kötelezettsége keletkezne, mivel a kosárba helyezés nem minősül ajánlattételnek.
Javasoljuk, hogy akkor is helyezze a kosárba a terméket, ha nem biztos abban, hogy az adott terméket meg kívánja vásárolni, mert ezzel az Ön számára egy kattintással áttekinthetővé válik, hogy az adott pillanatban melyek az Ön által kiválasztott termékek, és azokat egy képernyőn megjelenítve tudja megtekinteni és összehasonlítani. A Kosár tartalma a megrendelés véglegesítéséig – a "Rendelés véglegesítése" gomb megnyomásáig – szabadon módosítható, a kosárból tetszés szerinti termékek eltávolíthatóak, a kosárba tetszés szerint újabb termékek helyezhetőek, illetve a kívánt termékszám megváltoztatható.
Amennyiben Ön nem kíván több terméket kiválasztani, úgy kattintson a „Tovább a kosárhoz” gombra! Amennyiben a kiválasztott terméket szeretné ismét megnézni, vagy újabb terméket szeretne a kosárba helyezni, úgy kattintson a „Vissza a termékhez” gombra!
A Kosár megtekintése
A honlap használata során Ön a honlap tetején található „Kosár” ikonra kattintva bármikor ellenőrizheti a kosár tartalmát. Itt lehetősége van a kiválasztott termékeket eltávolítani a kosárból, illetve a termék darabszámát megváltoztatni. A rendszer a „Kosár frissítése” gomb megnyomását követően megjeleníti az Ön által megváltoztatott adatoknak megfelelő információkat, ideértve a kosárba tett termékek árát is.
Amennyiben Ön nem kíván további termékeket kiválasztani és a kosárba helyezni, úgy a „Megrendelés” gomb lenyomásával folytathatja a vásárlást.
Vásárlói adatok megadása
„Megrendelés” gomb lenyomását követően megjelenik a kosár tartalma, illetve az Ön által kiválasztott termékek megvásárlása esetén az Ön által fizetendő teljes vételár. A „Szállítási módoknál” kell bejelölnie, hogy a megrendelt terméket milyen típusú kiszállítással kéri. Kiszállítás esetén a rendszer jelzi a kiszállítás díját, melyet Ön köteles megfizetni megrendelés esetén.
A „Felhasználói adatok” szövegdobozban e-mail címét, a „Számlázási információ” szövegdobozban teljes nevét, címét, telefonszámát tudja megadni. A ”Szállítási információ” szövegdobozban a rendszer automatikusan a „Számlázási információ” során megadott adatokat tárolja. Amennyiben Ön eltérő címre kéri a szállítást, kérjük távolítsa el a pipát. A „Megjegyzés” szövegdobozban” Ön tetszőlegesen adhat meg további információt.
A rendelés áttekintése
A fenti szövegdobozok kitöltését követően Ön a „Folytatás a következő lépéssel” gombra kattintva folytathatja a megrendelési folyamatot, illetve a „Mégsem” gombra kattintva törölheti/javíthatja az eddig bevitt adatokat, és visszaléphet a Kosár tartalmához. A „Folytatás a következő lépéssel” gombra kattintás esetén Ön a „Rendelés áttekintése” oldalra érkezik. Itt láthatja összegezve az Ön által korábban megadott adatokat, így a Kosár tartalmát, a felhasználói, számlázási és szállítási adatokat és az Ön által fizetendő összeget (ezeken az adatokon itt már nem változtathat, csak ha a „Vissza” gombra kattint).
A rendelés véglegesítése (ajánlattétel)
Amennyiben Ön meggyőződött arról, hogy a kosár tartalma megfelel az Ön által megrendelni kívánt termékeknek, valamint az Ön adatai helyesen szerepelnek, úgy a „Megrendelem” gombra kattintva zárhatja le megrendelését. A honlapon közölt információk nem minősülnek az Eladó részéről szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak. A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó megrendelések esetén Ön minősül ajánlattevőnek, és a szerződés az Ön által a honlapon keresztül tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre a jelen ÁSZF rendelkezései szerint
Ön a „Megrendelem” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata – az Eladó jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén - fizetési kötelezettséget von maga után.

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte
Önt az ajánlata 48 órás időtartamban köti. Amennyiben az Ön ajánlatát a jelen általános szerződési feltételek szerint 48 órán belül nem igazolja vissza az Eladó, Ön mentesül az ajánlati kötöttsége alól.
Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. Az Eladó legkésőbb az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során e-mail útján visszaigazolja az Ön ajánlatát. A szerződés az Ön által tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre.

Fizetési módok
Készpénzes fizetés:
Kizárólag üzletünkben történő személyes átvétel esetén választható.
Utánvétes fizetés
Bankkártyás fizetés

Szállítási módok, szállítási díjak
házhozszállítás futárszolgálattal:
Raktáron lévő termékeinkre kiszállítási idő: 2-4 munkanap
személyes átvétel:
Budapesti üzletünkben nyitvatartási időben a VI.ker. Szondi u. 37. szám alatt. Nyitvatartási időnkről tájékozódjon weboldalunk Üzleteink menüpontja alatt.
Foxpost, GLS csomagpontba való szállítás
A különböző szállítási módokra érvényes aktuális árakat az információk oldalunkon találja.

Teljesítési határidő
A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 14 munkanap (kivéve ELŐRENDELÉS). Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés
Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.


Fogyasztói tájékoztató a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján
Elállási jog:
A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

Elállási nyilatkozat, a fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása
A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, vagy a jótállási jegy hátlapján található adatlap kitöltésével és benyújtásával gyakorolhatja.
Az Eladó a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón visszaigazolni.
Az Eladó kötelezettségei a fogyasztó elállása esetén
Az Eladó visszatérítési kötelezettsége
Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, az Eladó legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett vételárat.
Az Eladó visszatérítési kötelezettségének módja
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelő elállás vagy felmondás esetén az Eladó a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon téríti vissza. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján az Eladó a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. A Fogyasztó által hibásan és/vagy pontatlanul megadott bankszámlaszám vagy postai cím következtében történő késedelem miatt az Eladó-t felelősség nem terheli.
Visszatartási jog
Az Eladó mindaddig visszatarthatja a fogyasztónak visszajáró összeget, amíg az Eladó kézhez nem kapja a visszaküldött terméket és nem bizonyosodott meg annak sértetlen és hiánytalan állapotáról. Utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban elfogadni.

A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén
Elállás a termék átvétele előtt:
Amennyiben a rendelés már átadásra került kiszállító partnerünknek (futárszolgálat vagy Foxpost automata), de a vásárló megtagadja a termék átvételét ill. a rendelés ellenértékének kifizetését (utánvétes fizetés), köteles Eladónak megtéríteni a kiszállítás költségét banki átutalás formájában 2 munkanapon belül: 
Légy Fitt Kft. 10102244-05390000-01005005

Elállás a termék átvétele és kifizetését követően:
A termék visszaszolgáltatása
Ha a fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 22. §-nak megfelelően eláll a szerződéstől, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve az Eladónak átadni.
A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek viselése
A fogyasztó viseli a termék visszaküldésének költségét. A terméket az Eladó címére kell visszaküldeni.

Az elállási jog kizártsága
Az Eladó kifejezetten felhívja az Ön figyelmét, hogy Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetekben, így különösen az „e” pontban meghatározottak esetén: „olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza”.


Kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás
Jótállási és szavatossági feltételek terén a Polgári Törvénykönyv ide vonatkozó paragrafusai az irányadók.

-10%
Raktárkészlet:
3 db
Most vagy soha!
RASHGUARD top
RASHGUARD top
9 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
8 990 Ft
-30%
Raktárkészlet:
3 db
Szettek
Most vagy soha!
DISCOVERY sportmelltartó S M
DISCOVERY sportmelltartó S M
6 790 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 750 Ft
-10%
Raktárkészlet:
8 db
STRONGER top bordó
STRONGER top bordó
7 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
6 830 Ft
Raktárkészlet:
5 db
Most vagy soha!
READY top fekete
READY top fekete
-20%
Raktárkészlet:
3 db
Szettek
Most vagy soha!
OMBRE SPRINT bordó leggings S M
OMBRE SPRINT bordó leggings S M
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 590 Ft
-52%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
GO WILD leggings XS
GO WILD leggings XS
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 790 Ft
Raktárkészlet:
2 db
DISCO gyerek top menta
DISCO gyerek top menta
-30%
Raktárkészlet:
1 db
Szettek
Most vagy soha!
CALIFORNIA sportmelltartó S
CALIFORNIA sportmelltartó S
6 790 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 750 Ft
-20%
Raktárkészlet:
3 db
Most vagy soha!
GREEN FALL leggings S XS
GREEN FALL leggings S XS
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 590 Ft
-20%
Raktárkészlet:
2 db
Szettek
FOCUS BLACK pulóver
FOCUS BLACK pulóver
15 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 710 Ft
Raktárkészlet:
3 db
DISCO gyerek top fekete
DISCO gyerek top fekete
-10%
Raktárkészlet:
2 db
TIME TO RUN fekete pulóver
TIME TO RUN fekete pulóver
21 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
19 690 Ft
-30%
Raktárkészlet:
3 db
Most vagy soha!
MAGIC GARDEN leggings XS
MAGIC GARDEN leggings XS
12 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
8 740 Ft
-10%
Raktárkészlet:
1 db
Szettek
TIME TO RUN BORNEO pulóver L
TIME TO RUN BORNEO pulóver L
21 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
19 690 Ft
Raktárkészlet:
2 db
Szettek
Most vagy soha!
CAMPARI leggings S L
CAMPARI leggings S L
Raktárkészlet:
3 db
Most vagy soha!
DAISY leggings
DAISY leggings
-20%
Raktárkészlet:
2 db
Most vagy soha!
TOUCANS leggings S
TOUCANS leggings S
12 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 990 Ft
-10%
Raktárkészlet:
5 db
Szettek
FLEXY neon sportmelltartó
FLEXY neon sportmelltartó
7 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
7 100 Ft
-30%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
BOOM BASTIC gyerek top indigo 134-140
BOOM BASTIC gyerek top indigo 134-140
4 650 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 250 Ft
-7%
Raktárkészlet:
5 db
BASIC fekete leggings
BASIC fekete leggings
13 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 990 Ft
-10%
Raktárkészlet:
2 db
WINTER RUNNING fekete thermo leggings S L
WINTER RUNNING fekete thermo leggings S L
16 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
14 840 Ft
-30%
Raktárkészlet:
2 db
Most vagy soha!
BOOM BASTIC gyerek top magenta 146-152
BOOM BASTIC gyerek top magenta 146-152
4 650 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 250 Ft
-20%
Raktárkészlet:
4 db
Szettek
Most vagy soha!
OMBRE top sötétkék XS
OMBRE top sötétkék XS
4 600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 680 Ft
-20%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
TANZANIA leggings S
TANZANIA leggings S
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 590 Ft
-52%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
CHAMPION leggings XS
CHAMPION leggings XS
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
5 790 Ft
-10%
Raktárkészlet:
2 db
FANTASY gyerek leggings 146-152
FANTASY gyerek leggings 146-152
10 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 890 Ft
-20%
Raktárkészlet:
1 db
Szettek
Most vagy soha!
INSPIRE leggings XS
INSPIRE leggings XS
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 590 Ft
-20%
Raktárkészlet:
2 db
Most vagy soha!
OMBRE burgundi leggings XS
OMBRE burgundi leggings XS
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 590 Ft
-20%
Raktárkészlet:
2 db
Szettek
Most vagy soha!
OMBRE SPRINT  sötétkék leggings
OMBRE SPRINT  sötétkék leggings
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 590 Ft
Raktárkészlet:
5 db
Most vagy soha!
NAVY BASIC  sort
NAVY BASIC  sort
-10%
Raktárkészlet:
5 db
FITGIRL kék melegítő nadrág
FITGIRL kék melegítő nadrág
15 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
13 940 Ft
Raktárkészlet:
5 db
CRAZY leggings
CRAZY leggings
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
FRIDA leggings L
FRIDA leggings L
-10%
Raktárkészlet:
2 db
DEEP lila melegítő nadrág S L
DEEP lila melegítő nadrág S L
13 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 590 Ft
-20%
Raktárkészlet:
2 db
Most vagy soha!
FIT FREAK NAVY leggings XS
FIT FREAK NAVY leggings XS
13 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
10 790 Ft
-20%
Raktárkészlet:
3 db
Szettek
BLACK TROPICANA pulóver
BLACK TROPICANA pulóver
15 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 710 Ft
Raktárkészlet:
4 db
Most vagy soha!
BLACK BASIC sort
BLACK BASIC sort
-20%
Raktárkészlet:
4 db
PANTERA pulóver
PANTERA pulóver
15 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 710 Ft
-30%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
SPRING leggings XS
SPRING leggings XS
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
8 390 Ft
Raktárkészlet:
2 db
Szettek
BORNEO top M
BORNEO top M
-10%
Raktárkészlet:
3 db
Most vagy soha!
LET'S PARTY leggings S
LET'S PARTY leggings S
12 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
11 690 Ft
-10%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
CACADU SHAPE leggings XS
CACADU SHAPE leggings XS
12 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
11 240 Ft
-30%
Raktárkészlet:
4 db
Szettek
Most vagy soha!
INSPIRE sportmelltartó S M
INSPIRE sportmelltartó S M
6 790 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 750 Ft
-10%
Raktárkészlet:
2 db
BALI gyerek leggings 146-152
BALI gyerek leggings 146-152
10 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 440 Ft
-10%
Raktárkészlet:
5 db
DEEP fekete melegítő nadrág
DEEP fekete melegítő nadrág
13 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
12 590 Ft
-20%
Raktárkészlet:
4 db
Most vagy soha!
OMBRE sötétzöld leggings S XS
OMBRE sötétzöld leggings S XS
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
9 590 Ft
-30%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
SELENA TÜRKIZ gyerek top 134-140
SELENA TÜRKIZ gyerek top 134-140
4 190 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
2 930 Ft
-10%
Raktárkészlet:
4 db
FITGIRL grafitkék melegítő nadrág
FITGIRL grafitkék melegítő nadrág
15 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
13 940 Ft
-10%
Raktárkészlet:
2 db
FITGIRL fekete melegítő nadrág S
FITGIRL fekete melegítő nadrág S
15 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
13 940 Ft
-41%
Raktárkészlet:
2 db
Most vagy soha!
MAGIC gyerek top
MAGIC gyerek top
3 390 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 990 Ft
-10%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
FITGIRL top szürke S
4 700 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 230 Ft
-30%
Raktárkészlet:
2 db
Szettek
Most vagy soha!
MALAGA BASIC sort S
MALAGA BASIC sort S
6 790 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
4 750 Ft
-42%
Raktárkészlet:
1 db
Most vagy soha!
MAGNETIC top szürke L
5 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 190 Ft
-30%
Raktárkészlet:
2 db
Most vagy soha!
SKY FALL Capri Leggings XS
SKY FALL Capri Leggings XS
9 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
6 710 Ft
-30%
Raktárkészlet:
1 db
Szettek
Most vagy soha!
MALAGA Capri Leggings XS
MALAGA Capri Leggings XS
9 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
6 710 Ft