Hasznos cikkek

Jógázz a testi és lelki egészségért

Csernavay Bea
Csernavay Bea
2021.03.29 17:51
Jógázz a testi és lelki egészségért

JÓGÁZZ TE IS!

Nagyon imádom a jógát, mert testileg kihívás, lelkileg megnyugvás.
Már egyre jobban tudok befele figyelni és ilyenkor megszűnik a külvilág. Fantasztikus érzés:)

Töltődjetek lelkileg is, mert ebben a nehéz időszakban ez mindennél fontosabb!

Egy nehéz nap után, mikor egész nap a laptop előtt ültem, jól esik egy pár mellkasnyitó gyakorlat, mely kompenzálja az egész napos görnyedést.

A fotón: Get it girl fukszia top és Ombre pink leggings

Amúgy is sok ember azért zárkózott, mert egész nap ül a számítógép előtt, a vállai egyre jobban előrejönnek, a hát púpos, a mellkas zárt. Ezáltal már nem nyit az új felé, nem nyit az emberek felé, inkább bezárkózik a saját kis világába. Ez az időszak most különösen nehéz, sokan nem tudják, mit kezdjenek magukkal, egyedül vannak elveszve. Kell egy kapaszkodó, ami segít kilendíteni ebből a negatív állapotból - akár egy könyv, akár egy új feladat - , hogy újra azt érezd, van értelme az életednek.

Nekem sikerült, neked is sikerül!

A fotón: Leopard skin leggings

Rengeteg - akár ingyenesen is elérhető - jóga program közül válogathatsz a világhálón. Ügyelj arra, hogy a saját szintednek megfelelőt válassz, mert ellenkező esetben a sikerélmény elmarad és elmegy a kedved az egésztől.

Nagyon gyorsan lehet fejlődni, akár alkalomról alkalomra, abban az esetben, ha rendszeresen be tudod iktatni a gyakorlást a napodba. Akár 10 perces átmozgatás is hatásos és érezhető lesz, higgyétek el!