Hasznos cikkek

Biker

krisztifeher_fitt
krisztifeher_fitt
2020.09.16 11:12
Biker

Biker nadrágok nem csak edzéshez

A nyár slágere: biker nacik
Legyen rövid, rövidebb vagy még rövidebb? Ízlés és alkat kérdése. íme az én tapasztalataim az új 2skin sortokkal kapcsolatban.

2020 nyári kollekció
Az idei kollekcióban végre több rövid nadrág közül választhatunk. Debütáló szuper tapintású anyagunkat (V4) élvezhetitek STRONG ANIMAL, FRIDA és MAGIC GARDEN bikerünk esetében. 

Én és a 2skin nadrágom
Én előszeretettel viseltem a leopárdmintás Strong Animal-t szettben és az extra vidám Magic Garden-t az univerzális Crop top-pal ezen a nyáron. Többen kérdeztétek, miért nem találtok ilyen hosszúságú nacit a
@2skin_hu webshop-ban*
Nos, az eredeti Biker nacik az én fesztávomon úgy néznek ki, mintha kinôttem volna a tavalyi halásznadrágomat
ezért felhajtattam az én drága varrónômmel, aki már megszokta, hogy a kis ruhákból nekem még kisebbet kell csinálnia. A normál méretû embereknek természetesen az eredeti hossz is szuperül áll, de ha ilyet szeretnél, bátran vágasd le vagy #diy, mert rugalmassága ellenére - mivel ‘van benne anyag’ - szeretni fogja a varrógép.
*UPDATE: időközben megérkezett köztes hosszban az ULTRA BIKER fekete színben

3 féle hossz, 3 féle funkció

Sortjaink immár 3 féle hosszban elérhetők: BIKER - ULTRA BIKER és SORT
Közös bennük, hogy magasított derékrészüknek köszönhetően sosem kell félned, hogy kilóg a derekad (vagy a fehérneműd), emellett optikailag előnyösen formálja a hasi részt.

True story - Igaz történet

Alkatomból adódódan világéletemben összeértek a combjaim. Én a "belső-combos típus" vagyok, nem a J-lo féle nádszál derék, kerek popsi kombó. Hmmm, örülök, vagy sem, ez van. Ebből adódóan futni pl. csak olyan nadrágban tudok, ami a combom felső részét még takarja és menet közben sem csúszik fel. Előfordult, hogy ellenkező esetben totál kidörzsölődtek a combjaim, akár vérzésig fajulva (képzelhetitek ez mennyire kellemetlen helyzet). 

Bikers

Szóval ezek a biker nadrágok tökéletesen áthidalják a problémámat, mert nem csak a nyári meleg miatt kellemesebb a rövid fazon, de a megfelelő hossz miatt megadják a kellő komfortérzetet is. A lapos varrások szintén a kidörzsölés elkerülését szolgálják, és ez a hűvös, kellemes anyag... hmmm... isteni!
Talán a népes számú CAPRI rajongók szívét is elrabolhatja ez az új fazon, ami átmenet a capri (halásznadrág) és a sort között. Mit gondoltok?

Sortok

A rövid sortok pedig bármilyen más edzéshez (HIIT, jóga, nyújtás...) nyáron nálam szuperül beváltak. Közülük kedvencem, szintén szettben, a MALAGA trópusi mintája, mert a színösszeállítása nagyon könnyen kombinálható felsőrésszel, edzőcipővel.


A fotón szereplő szett: Crop top & Magic Garden Biker