Hasznos cikkek

Hogyan válassz sportruházatot

krisztifeher_fitt
krisztifeher_fitt
2023.04.09 13:21
Hogyan válassz sportruházatot

Mégis mire figyeljek, mikor az óriási kínálatból próbálok sportruhát választani?

Íme 5 szempont, amit érdemes figyelembe venned sportruházat, főképp nadrág vásárlásakor:


1, ANYAG

Az első, és talán legfontosabb az anyag. Hányszor bontottunk már ki csalódottan online rendelt csomagot, tudomásul véve, hogy "élőben" egyáltalán nem úgy néz ki a várva várt ruhadarab, mint a csodás fotón, és felvéve mindenhogy áll, csak jól nem...? :-( Vásárolj magyarországi webshop-októl, EU-ban gyártott terméket, így ritkábban futhatsz bele hasonló élményekbe.

 

A kényelem, a tartósság, az átláthatatlanság, a 'mintha rám öntötték volna' érzés a jó minőségű anyagnak köszönhető. A minőségnek pedig meg van az ára. Egy minőségi leggings-et nem néhány alkalomra veszel, sokkal hosszabb ideig lesz hű társad, mint olcsóbb, gyengébb minőségű társai, amiket igen hamar pótolni kell. A matek a végén ugyanaz lesz.

A minőségi sportruhák légáteresztő, nedvességszívó anyagból készülnek, ami sportolásnál igen fontos szempont.

Ha pedig a hétköznapokban hordasz leggingset, fontos a hozzád passzoló, igényes minta, a kényelem és az optimális anyagvastagság, vagyis ne legyen túlságosan vastag, ugyanakkor ne is látszódjon át az alsóneműd.

 


2, A MÉRETEZÉS

A méret nélküli nadrágok elvileg mindenkire jók, gyakorlatilag ki tudja....? Létezik olyan nadrág, ami az XS-től az L-ig mindenkire passzol...? Hmmm, nem valószínű. Ha egy anyag ennyire nyúlékony, akkor az biztos, hogy nem lehet tartós, hiába olcsó. Érdemes olyan márkát választani, ahol többféle méret közül lehet választani, hogy megtaláld a testhezállót.

 

3, A DERÉK-KIALAKÍTÁS

Fontos tényező, hisz nagyban befolyásolja a komfort-érzetünket. Érdemes magas derekú, igényes gumírozású fazont választani, ami nem szorítja meg a "hurkákat", nem vág be a hasadba, ezzel diszkomfortézetet okozva, de nem is csúszik le, hogy állandóan húzogatni kelljen, vagy aggódni, hogy kilátszik az alsóneműd. Ráadásul minden alkaton előnyösen mutatnak!

 

4, A VARRÁS

Választásnál legyen szempont, hogy a sportruha a nagy világmárkák által is alkalmazott strapabíró, de lapos varrásokkal készüljön, aminek köszönhetően sportoláskor sehol sem fogják irritálni, kidörzsölni a bőrt, vagy akadályozni bármilyen mozgásban. A cél, hogy olyan érzésed legyen, mintha semmit sem viselnél.

 

 

 

+ 1, EGYEDISÉG

Ez már csak egy szubjektív szempont.

Kit mennyire zavar, hogy ugyanabban a szettben jön szembe vele valaki az edzőteremben, meg aztán még egy valaki? Vagyis ne tömeg-gyártott, hanem humánus körülmények között készült terméket vásároljon?

Mennyire fontos a funkcionalitás mellett, hogy a személyiségünket, stílusunkat tükrözze a kiválasztott edzőruha?

Ha szereted a minőségi és egyedi darabokat, amikből csak néhány darab van az országban, és a fenti 4 szempontnak megfelelő márkát keresel, akkor a 2SKIN kollekciója neked szól.

 

Ezen kívül garantáljuk, hogy nadrágunk

  • felveszi az alakod, "mintha rád öntötték volna" érzés, kellemes tapintású, ezáltal nagyon kényelmes
    •  nem látszik rajta az IZZADTSÁG és nem is érzed "vizesnek" magad
    •  légáteresztő, de elég vastag ahhoz, hogy NE LÁTSZÓDJON át pl. guggolás közben
    •  NEM FAKUL a színe számos mosás után sem
    •  NEM NYÚLIK KI, NEM KOPIK ki pl. sok térdelő gyakorlatnál sem
    •  utóbbiak miatt sokáig hű társad lesz az edzéseiden, pár hónap múlva NEM KELL ÚJAT VENNED. Kivéve, ha annyira beleszerettél, hogy egy másik változatban is be kell szerezned.

 

 

Kattints ide és nézz szét kínálatunkban!