About us

"A 2skin ruháival egy lengyelországi táncos rendezvényen találkoztam először és mint 'shopaholic', rögtön be is szereztem néhány darabot. A táncórákon, az edzéseimen és hétköznapokon is sokat hordok leggings-et, így sok féle típussal találkoztam már. A 2skin nadrágjai, amellett, hogy vidám mintáival a kedvenceim, végtelenül kényelmesek, kialakításuknak köszönhetően nem szorít meg deréktájon, lapos varrásai nem zavarnak mozgás közben, anyaguk pedig kíválóan beszívja a nedvességet.
Nálam ár-érték arányban nyertek! A szellemes, motívációs szövegekkel feliratozott pólóikat pedig egyenes imádom!
Remélem, sokan 2skin-rajongók lesztek, velem együtt!"

Fehér Krisztina - fitness-oktató, tánctanár,
a Légy Fitt Mozgáscentrum és Salsa Cubanismo Tánciskola alapítója, vezetője,
a 2skin márka kizárólagos magyarországi forgalmazója

A 2skin ruháit mozgásra tervezték, legyen az edzőtermi edzés, jóga, futás, tánc vagy akár kirándulás.
A 2skin márka Észak-európa után hódító útjára indul a magyarországi piacon is. A lengyel gyártó a gyártási folyamat során a legmodernebb technológiát, kíváló minőségű anyagokat és eredeti grafikákat alkalmaz.
A hihetetlenül trendi, kényelmes és praktikus darabok nem csak az edzőtermi, de a hétköznapi ruhatárad kedvencei is lesznek!
Válogass össze szuper szetteket kínálatunkból, és élvezd a felhőtlen mozgás örömét megfizethető áron!

 

"Egy lengyel testvérpár hozta létre a 2skin női sportruházatmárkát 2005-ben. Túlélte a felbukkanó verseny későbbi hullámait, és a színes ruhákat azóta is Lengyelországban varrják, Łódźi kötött anyagból készülnek. Ez a biztosíték a kiváló minőségre.
A 2skin színes sportruhái soha nem lettek volna, ha nem lett volna Raszyk Marta és Karolina Maciej nagyapja. A márka alapítói és tulajdonosai nővérek, és könyvelő nagyapjuktól kaptak induló tőkét vállalkozásuk alapításához.
Noha megjelenésükben és jellemükben nagyon különböznek, Marta Raszyk és Karolina Macieja (jobbra), a cég és a 2skin márka tulajdonosai, nővérek, és évek óta jól működnek együtt"
FORBES magazin, Poland 2019

Mint Martatól személyesen megtudtam: Karolina a kreatív tervező, a "művész", míg Marta a marketing-, pénzügy-felelős. Így nem csoda, hogy a testvérpár sikeresen működteti vállalkozását, hisz kíválóan kiegészítik egymást, olyannyira, hogy a Forbes magazin is felfigyelt rájuk.

The polish and the hungarian 2skin 'first lady'.
Katowice 2019